Temptations Amber open over zware periode na bevalling

2020 Amber Arda
Entertainment
Celebs
18-04-2021 14:50
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het leven van ‘Temptation Island’-verleidster Amber is vier maanden geleden compleet veranderd toen ze haar eerste kindje kreeg. Ze slaapt minder, heeft veel stress en viel daardoor kilo’s af. In een eerlijk bericht op Instagram vertelt ze hoe haar leven er tegenwoordig als kersverse mama uitziet.

Amber is snel na haar bevalling weer superslank geworden. Omdat veel volgers haar vragen hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen, geeft ze er uitleg over. “Om eerlijk te zijn heb ik niets gedaan om af te vallen”, aldus Amber. “Mijn lichaam is niet in vorm, omdat het niet gezond is. Ik ben zoveel afgevallen door stress. Het is zwaar om voor de eerste keer moeder te zijn. Ik vertel dit niet om sympathie te krijgen, maar omdat ik weet dat veel mama’s zich zo voelen.”

De vriendin van Arda geeft toe dat ze zich heeft geschaamd voor het gevoel dat ze had. “Je bent moe, hebt niet de energie om iets te doen, neemt geen tijd om te eten, slapen, schoonmaken en douchen. Je huilt constant om de kleinste dingen, je begint in alles aan jezelf te twijfelen. Ben ik geen goede moeder? Doe ik dit goed? Waarom slaapt mijn baby niet? Waarom eet hij niet? Waarom huilt hij? Houdt hij wel van me?”

Met dit bericht hoopt Amber andere moeders te kunnen bereiken. Ze wil hen laten weten dat ze niet alleen zijn. “Je hoeft je er niet voor te schamen. Het is belangrijk om je gevoelens te delen met je partner, je familie, om hulp te vragen als het te veel wordt.”