Temptations Amber heeft geen gemakkelijke zwangerschap

2020 Amber Arda
Entertainment
Celebs
29-07-2020 08:11
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De zwangerschap van Amber uit ‘Temptation Island’ gaat niet van een leien dakje. Ook al is ze dolblij dat ze over een paar maanden een kindje mag verwelkomen met haar grote liefde Arda, de weg daarnaar toe is best pittig. Dat laat ze weten via Instagram.

Amber heeft last van de bekende zwangerschapskwaaltjes. “Vanaf mijn acht weken ben ik heel erg misselijk geworden”, schrijft ze. “Overgeven, hoofdpijn. Ik kon niets eten of drinken. Ik kon niets binnenhouden.”

Die klachten zijn inmiddels minder geworden, maar hebben wel plaatsgemaakt voor een ander probleem. “Ik heb nu extreem last van lage bloeddruk waardoor ik flauwtes krijg en vaak moet neerliggen om niet flauw te vallen.”

Hoe erg de klachten ook zijn, het is ’t volgens Amber allemaal waard. Een paar jaar geleden had ze niet eens verwacht dat ze überhaupt kinderen kón krijgen. Toen ze te horen kreeg dat ze waarschijnlijk nooit natuurlijk zwanger zou kunnen worden vanwege allerlei ontstekingen na het zetten van een spiraaltje, had ze de hoop bijna opgegeven.