2018 Temptation Boys
Entertainment
TV / Netflix

Temptation-Tim heeft een nieuwe vriendin (en het is niet Cherish)!

04-05-2018 07:03
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De aller- allerlaatste aflevering van Temptation-talk was gisteren te zien. We zagen welke stelletjes nog bij elkaar zijn en welke niet. Deborah en Tim zijn geen koppel meer, dat is duidelijk. Maar dat betekent niet dat Tim niet gelukkig is in de liefde. Hij heeft namelijk een nieuwe vriendin. En nee, het is niet Cherish.

Het nieuwe liefje van Timtation kwam niet goed zichtbaar in beeld tijdens de uitzending, maar er is geen twijfel over mogelijk dat Tim weer smoorverliefd is. Hij heeft het zelfs al over kindjes en een bruiloft. Hoe zal dit aflopen? Deborah heeft er in ieder geval een hard hoofd in.

Verder zijn Jeremy en Vanessa nog altijd een koppel en zijn Megan en Kevin definitief uit elkaar. Hetzelfde geldt voor Mezdi en Daniëlle. Die laatste twee kunnen zelfs niet eens meer met elkaar door een deur. Daniëlle weigerde om tijdens 'Temptation Talk' met haar ex in één ruimte te zitten.

Veel kapotte relaties en slecht nieuws dus, maar er is gelukkig ook nog goed nieuws. Fabrizio heeft nameijk onthuld dat hij gaat samenwonen met Pommeline! “We weten het: snel. Maarja…”