'Temptation'-Karim en Roshina uit elkaar: "Ik ben vreemdgegaan"

2020 Karim Roshina Temptation Island
Entertainment
Celebs
07-02-2021 05:08
Geschreven door Christophe Moons
Comment

Karim en Roshina, die vorig jaar als koppel deelnamen aan 'Temptation Island', zijn sinds eind vorig jaar uit elkaar. Dat nieuws heeft Karim zelf bekendgemaakt in een Instastory.

In Thailand bleek al dat de twee niet altijd een even gezonde relatie onderhielden, maar na 'Temptation' liep het helemaal fout. Karim, die op tv altijd erg loyaal en braafjes overkwam, bedroog Roshina op een reis naar Curaçao. "Twee maanden na Tempa heb ik daar met iemand afgesproken en gezoend", geeft de personal trainer toe. "Het ergste is dat ik hier een jaar over heb gelogen en Roshina heb uitgemaakt voor gek."

Ondanks dat Karim dacht dat Roshina van niks wist, was zij al die tijd wel degelijk op de hoogte. "Iemand had haar anoniem een foto gestuurd en eenmaal terug in Nederland heeft Roshina in m'n telefoon gekeken en het bewijs gezien. Ze heeft een jaar gepushed en gewacht tot ik het zelf toegaf en dat heb ik een aantal weken geleden dan ook gedaan. Ik bleef ontkennen omdat ik bang was haar kwijt te raken."

Depressie en agressie

De intriges tussen het koppel eisten hun tol en vooral Roshina had het zwaar, zo vertelt Karim. "Door haar verleden en mijn vreemdgaan werd ze melancholisch, depressief en had ze agressie problemen. Hoewel ze er aan werkte, hadden we daardoor vaak ruzies, liep het uit de hand en werd er heel heftig gescholden. Door onze liefde voor elkaar zijn we altijd bij elkaar gebleven, maar nu zijn we niet meer samen. Nu focussen we op onszelf. Een relatie heb je niet alleen, maar met twee. Ondanks alle ruzies had ik niet moeten vreemdgaan."

Karim besluit met excuses en hoopt dat de fans hen beiden zullen blijven steunen. "Ik wil nogmaals mijn excuses aanbieden aan Roshina en haar familie. Dit is voor ons beiden heel pijnlijk en ik hoop dat jullie (de fans, n.v.d.r.) ons zowel steunen als de nodige ruimte zullen geven om dit te verwerken."