2018 Temptation Island Vips Verleidsters
Entertainment
TV / Netflix

'Temptation Island VIPS'-verleidster Danique doet boekje open over Stefano

12-06-2018 14:09
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Wie de eerste twee afleveringen van ‘Temptation Island VIPS’ heeft gezien, weet dat Stefano het wellicht moeilijk gaat krijgen met één van de verleidsters: Danique. De roodharige dame heeft in het verleden namelijk een aantal dingen met hem uitgespookt. In ‘Temptation Gossip’ vertelt de vrijgezelle dame hoe het zit.

Danique zegt dat Stefano geen echte ex van haar is. “Maar we hebben wel ooit een date gehad. Het is nooit iets serieus geworden, we hebben ook nooit seks gehad. Stefano en ik hebben het erg leuk gehad samen, maar ik heb nooit geweten dat hij een vriendin heeft.”

Danique vertelt dat ze ooit een verjaardagsfeestje voor Stefano heeft georganiseerd. En dat is waar ze zijn vriendinnetje Gelina voor het eerst zag. “Hij kwam aangelopen met Gelina. Hij kwam naar me toe en zei: ‘je moet wel voorzichtig zijn, want mijn ex staat achter je’. Hij vroeg of ik niet te veel om hem heen wilde hangen.”

Verder is Stefano volgens Danique ook de oorzaak geweest van haar deelname aan Temptation. “Stefano zei dat ik mee moest doen. Ik wist dat hij mee zou doen aan het programma, maar ik dacht als verleider.” Dat bleek dus niet zo te zijn. Hij neemt deel als één van de koppels. “Toen ik hem zag staan, dacht ik: ‘you sneaky bastard’. Ik had toen pas door dat hij een vriendin heeft. Ik keek naar zijn koppie en zag hoe ongemakkelijk hij de situatie vond.”

Of Danique er alles aan gaat doen om Stefano te verleiden in ‘Temptation Island VIPS’? Niet perse, ze heeft vooral een ander doel. “Gelina is daar voor een test, ik wil ze helpen. Ik wil dat Gelina weet hoe haar vriendje echt is.”