2018 Temptation Island Mezdi Danielle Kopie
Entertainment
Celebs

Temptation-Daniëlle moest opnieuw leren lopen door herseninfarct

11-07-2018 09:58
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het is alweer een jaar geleden dat Daniëlle besloot mee te doen aan  ‘Temptation Island’. Hoewel de blondine helemaal geen tv-type is, dacht ze toch dat het goed zou zijn om deel te nemen. En dat is niet zonder reden. Daniëlle wil alles uit het leven halen omdat ze drie jaar geleden een herseninfarct had.

“Eigenlijk ben ik een muurbloempje. Ik treed nooit op de voorgrond, ben heel meegaand. Dat ik toch mee wilde doen aan een tv-programma, komt doordat ik alles uit het leven wil halen. Drie jaar geleden kreeg ik een herseninfarct waardoor ik weer vanaf nul moest leren lopen. Sinds ik dat weer kan, denk ik bij alles: je leeft maar één keer”, aldus Daniëlle volgens RTL Boulevard in een interview met &C.

De Temptation-deelneemster had niet verwacht dat haar relatie met Mezdi kapot zou gaan door hun deelname. Toch gebeurde het. “Ik was ervan overtuigd dat Mezdi in Temptation niet de fout in zou gaan. Hij zou zichzelf en mij toch niet voorschut zetten? Toen ik hem bij het eerste kampvuur al veel te intiem bezig zag met twee meisjes, was het voor mij meteen klaar.”