Te zoet: hond en dolfijn zijn de beste vriendjes

2020 Gunner Delta
News
Bizarre
22-06-2020 13:07
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Stop met wat je aan het doen bent en neem héél even de tijd om naar deze bijzondere foto te kijken. Dit zijn hond Gunner en dolfijn Delta. Ze hebben in de afgelopen dagen voor een stortvloed aan liefde gezorgd op Twitter, Facebook en Instagram. Ze zijn razendpopulair en dat is niet zonder reden. Want wie houdt er niet van een schattige vriendschap tussen twee verschillende dieren?

Gunner en Delta zijn al jarenlang bff’s. Hun vriendschap ontstond toen Gunner een puppy van acht weken oud was. Delta was op dat moment vier jaar oud. Ze ontmoetten elkaar in het Dolphin Research Center in Florida Keys, een non-profitorganisatie waar meerdere dolfijnen wonen. Gunner, de hond van één van de medewerkers van het park, werd zes jaar geleden op de kiek gezet toen hij een ‘kusje’ kreeg van Delta.

Begin deze maand werden de dieren met elkaar herenigd. Toen ze elkaar zagen, begroetten ze elkaar op een manier die een grote glimlach op je gezicht zal bezorgen. Hun foto’s gaan hartstikke viral en zijn goed voor miljoenen likes en shares.