Taylor Swift wil oude muziek opnieuw uitbrengen

2017 Taylor Swift Selfie
Entertainment
Celebs
22-08-2019 08:58
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Taylor Swift is alles behalve blij met het feit dat Scooter Braun haar muziekrechten heeft gekocht. De zangeres is het er zelfs zo niet mee eens, dat ze mogelijk al haar oude nummers opnieuw op wil nemen. Ze brengt de songs dan opnieuw uit, in de hoop dat haar fans haar ‘nieuwe’ muziek zullen kopen in plaats van de muziek waar Scooter Braun de rechten over heeft.

Dat vertelt Taylor in een gesprek met CBS Sunday Morning. Ze praat daar over het feit dat Scooter Braun, de manager van Justin Bieber, platenlabel Big Machine Record heeft gekocht en daarmee eigenaar wordt van de muziek van TayTay. “Scooter heeft me mijn levenswerk afgenomen, waarvan ik nooit de kans heb gekregen om het zelf te kopen”, zei ze een tijdje geleden.

Of het ook echt mogelijk is om alle muziek opnieuw uit te brengen? Daar bestaan twijfels over. Een bron van Page Six meldt het volgende: “Ze kan en mag dat niet doen, omdat ze daartoe niet bevoegd is. Het enige dat ze zou kunnen doen, is de teksten herzien maar daar zitten fans niet op te wachten. Die willen geen oude nummers met nieuwe tekstjes horen.”