Taylor Swift is best verdienende artiest in muziekindustrie

2019 Taylor Swift
Entertainment
Celebs
10-12-2019 10:15
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Met een salaris van 185 miljoen dollar is Taylor Swift het afgelopen jaar de meest verdienende artiest in de muziekindustrie. Een mijlpaal die ze niet voor de eerste keer, maar voor de tweede keer bereikt. In de afgelopen vijf jaar is het al eens eerder voorgekomen dat ze de eerste plek van het Forbes-lijstje veroverde.

Taylor’s aartsrivaal Kanye West is met 150 miljoen dollar op de tweede plek beland. Ed Sheeran verdiende 110 miljoen en vult daarmee de top drie aan. The Eagles eindigen met 100 miljoen op de vierde plek en Elton John heeft met een salaris van 84 miljoen de vijfde plek verdiend.

Namen die volgen zijn Jay-Z, Beyoncé, Drake, Diddy, Metallica, Rihanna, Travis Scott, Justin Timberlake, Katy Perry, Pink, BTS, Billy Joel, Bruno Mars, Eminem, Jimmy Buffet, Fleetwood Mac, Paul McCartney, Ariana Grande, The Chainsmokers, Guns N’ Roses, Jennifer Lopez, Luke Bryan, Rolling Stones, The Weeknd, Marshmello, DJ Khaled, Lady Gaga, Dave Matthews, Calvin Harris, Kendrick Lamar, Zac Brown Band, Shawn Mendes, Celine Dion, U2 en Migos.