TAGMAG-schrijver Matthias Soberon brengt tweede boek uit!

2017 Matthias Jamie Lee
Lifestyle
Things to do
22-01-2017 10:03
Geschreven door Geoffrey Roose
Comment

Goed nieuws voor de fans van ‘BACKSTAGE’, want het nieuws is officieel: Matthias Soberon brengt binnenkort zijn tweede boek uit! Het verhaal heet ‘WORLDWIDE’ en ligt deze lente in de winkels!

Matthias bracht in juni 2016 de eerste TAGMAG Fanfiction uit, het verhaal van de zestienjarige Emma die oog in oog komt te staan met haar grote idool, Josh, de zanger van DRIFT.

‘WORLDWIDE’ is het tweede boek in de reeks. Josh moet verder met zijn band en dus worden hij en Emma verplicht te kiezen voor een langeafstandsrelatie, maar al gauw wordt duidelijk dat ze dit allebei enorm onderschat hebben. Gelukkig vindt Emma steun bij haar broer, Nathan en haar beste vriendin, Nora.

Nora, die al een tijd YouTube tutorials maakt over nailart en make-up, gaat plots viraal. Ze wordt zelfs voor het eerst als gast uitgenodigd op een geweldig evenement en ontmoet daar YouTubers Jules en Robin, twee jongens met maar één doel voor ogen. Als dat maar goed komt…!

Het is nog even wachten tot ‘WORLDWIDE’ in de winkels ligt, maar in de tussentijd kan je nog eens genieten van ‘Struck By You’, het lied dat Josh voor Emma schreef in ‘BACKSTAGE’. Heb je ‘BACKSTAGE’ nog niet gelezen? Dan kan je hier een exemplaar bestellen!