TAGMAG lanceert nieuwe lifestyle reeks ‘Snatched’

Img 8633
News
News
05-03-2021 11:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Verveel je je kapot tijdens de coronapandemie? Heb je alle series gezien die je vrienden hebben aangeraden? Netflix, Disney+ en Streamz uitgespeeld? Maak je dan klaar voor nieuwe content. TAGMAG lanceert aanstaande zondag het gloednieuwe lifestyle programma ‘Snatched’, inclusief nieuwe insider Simon Wauman.

Met de tweewekelijkse reeks boren we voor het eerst meer onderwerpen aan die gericht zijn op lifestyle en fashion. In de eerste aflevering trekt Simon naar de Antwerpse tweedehandswinkel Riot. Samen met TikTokkers Arnaud Snauwaert en Celeste Cortez heeft hij één doel: thrift shoppen. De influencers worden uitgedaagd om binnen een beperkte tijd de beste look samen te stellen. Jurylid van dienst is Julie Van den Berghe, designer bij H&M.

“Thrift shoppen is al langer populair bij jongeren. In tweedehandswinkels unieke stukken op de kop tikken en originele looks samenstellen leeft enorm onder jonge mensen. Het is bovendien een mooi alternatief voor de fast fashion en wegwerpcultuur. Jongeren zijn daar echt wel mee bezig”, zegt Simon Wauman.

In iedere aflevering komen er andere influencers aan bod die stuk voor stuk een spannende challenge voorgeschoteld krijgen. Dat gebeurt in eerste instantie in verschillende winkels in het binnenland, met in de toekomst zicht op buitenlandse shops. Alle mogelijke lifestyle onderwerpen komen aan bod.

Elke aflevering van 'Snatched' duurt tien minuten en kan gratis bekeken worden op de kanalen van TAGMAG.