TAGMAG bespreekt taboe-onderwerpen in nieuwe podcastreeks ‘Curious’

Img 9011
News
News
29-04-2021 09:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Cadeautje van ons, voor jullie. Wij (van TAGMAG) lanceren voor het eerst een eigen podcastreeks genaamd 'Curious', waarin onze Insiders samen met andere bekende internetgezichten aan tafel gaan om verschillende onderwerpen te bespreken. Elke aflevering zoomt in op ervaringen van studenten waar men anders niet meteen over durft te praten.

In elke aflevering nodigen TAGMAG-gezichten Jamie-Lee Six, Jael Ost en Ender Scholtens drie afwisselende gasten uit om het te hebben over een vooraf bepaald onderwerp. Enkele van deze gasten zijn onder anderen Fabian Feyaerts, Kessy Kangala en Dangie Opdecam.

Iedere podcast duurt zo’n vijftien minuten. De eerste afleveringen van 'Curious' zijn beschikbaar vanaf 3 mei, iedere maandag om 17.00 uur op het YouTubekanaal van TAGMAG, en zijn te beluisteren via Spotify en SoundCloud.

Is that it? Nee, we hebben meer goed nieuws. Want naast deze podcast lanceren we ook een docureeks onder dezelfde titel 'Curious', waarin dieper wordt ingegaan op gelijkaardige taboe-onderwerpen die momenteel relevant zijn voor jongeren. 'Curious' de docureeks zal te zien zijn vanaf woensdag 9 juni op Streamz en vanaf september op ons YouTubekanaal.