Sziget Festival 2020 dropt eerste 80 namen

2020 Sziget Festival
Entertainment
Festivals
13-02-2020 14:27
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het eerste deel van de line-up van Sziget Festival is bekend. De organisatie dropt niet vijf of tien namen, maar gooit er in één klap tachtig uit. Tachtig goede redenen om zo snel mogelijk een kaartje te kopen voor het feest dat van 5 tot en met 11 augustus plaatsvindt op het Óbuda-eiland in hartje Boedapest.

Op het affiche prijken grote namen als Calvin Harris, Dua Lipa, Kings Of Leon, Major Lazer, The Strokes, A$AP Rocky, Foals, Khalid, Stormzy, FKA twig, Kensington en Keane. Maar ook de artiesten Anna Calvi, Denzel, slowthai, Foster The People, Mark Ronson, Glass Animals, Jon Hopkins, Jamie Jones b2b Joseph Capriati en Lewis Capaldi komen langs.

Feestliefhebbers kunnen voor allerlei verschillende muzieksoorten terecht op Sziget. Van rock tot trap, van singer-songwriters tot elektronische acts en fan funk tot hiphop: The Island of Freedom heeft het allemaal. Verder komt Sziget ook met een uitgebreid randprogramma vol theater, dans, circus, cabaret, film, kunst, sport en workshops. Kortom: er is voor ieder wat wils.

Wie slim is, koopt nu alvast een kaartje. Tot 3 maart betaal je 299 euro voor een 7-Day Pass inclusief basic camping, daarna gaan de prijzen omhoog.