Sweet Sixteen loopt volledig uit de hand

2019 Ballonnen Feest
News
Bizarre
12-01-2019 09:57
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het was de bedoeling dat de 15-jarige Jamy uit het Nederlandse Rozenburg een ‘klein’ Sweet Sixteen-feest zou geven, maar het partijtje is volledig uit de hand gelopen. Tientallen jongeren die niet waren uitgenodigd, kwamen ook opdagen. Ze vernielden haar complete woning.

Jamy en een vriendin, die allebei zestien jaar oud werden, besloten samen een Sweet Sixteen te geven. Ze nodigden dertig vrienden uit. Op Facebook werd de party-aankondiging gedeeld. Niet wetende dat tientallen onbekende mensen er ook op zouden reageren. Het feestje veranderde binnen no time in een Project X party.

Volgens het AD drongen enkele tientallen ongenodigde jongeren het huis van Jamy binnen. Ze trokken alles overhoop. Er werd vuurwerk afgestoken, de droger en koelkast zijn opgeblazen, de tv is kapot gegooid en muren werden vernield. Alsof dat nog niet erg genoeg was, werden er ook mobiele telefoons, een laptop, bankpassen en sieraden gestolen uit de woning. Volgens de moeder van Jamy, Samantha, loopt de schade op tot zo’n 5000 euro.

Omdat de buren last hadden van lawaai en overlast, werd de politie ingeschakeld. Ze hebben een 17-jarige jongen aangehouden.