Succesvolle kerstfilm 'A California Christmas' krijgt vervolg

California Christmas 2
Entertainment
Movies
24-12-2020 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Na de onverwachte populariteit van de nieuwe Netflix-film ‘A California Christmas’ krijgt de kerstkomedie een vervolg. De opnames zullen naar verwachting in 2021 beginnen en vinden volgens Variety plaats in verschillende delen van – de titel zegt het al – Californië.

‘A California Christmas’ ging op 14 december in première en stond een week lang op nummer 1 in de Verenigde Staten. Inmiddels is de film iets in zijn populariteit gezakt, maar staat ‘ie nog altijd in de top 10 van meest bekeken titels. Forbes meldt dat de kersthit zelfs de succesvolle musicalfilm ‘The Prom’ met James Corden en Nicole Kidman versloeg.

De onlangs verschenen kerstfilm gaat over een rijke charmeur die alles dreigt te verliezen. Hij doet alsof hij een boerenknecht is om een hardwerkende boerin ervan te overtuigen haar land vóór Kerstmist te verkopen. De hoofdrollen worden gespeeld door Lauren Swickard en Josh Swickard. Grappig detail: ze zijn in real life getrouwd!

Het is nog niet duidelijk wanneer het vervolg, dat ‘A California Christmas: City Lights’ gaat heten, op Netflix verschijnt.