Studio Brussel gaat in quarantaine na 2 COVID-19-besmettingen

2020 Michele Cuvelier Studio Brussel Facebook
News
Coronavirus
07-09-2020 07:51
Geschreven door Christophe Moons
Comment

Corona heeft toegeslagen op Studio Brussel. De VRT meldt dat twee medewerkers (waarvan één afgelopen donderdag al) van de radiozender met het coronavirus besmet zijn. "Na overleg met de bedrijfsarts en de preventiedienst van de VRT werd besloten dat alle medewerkers van Studio Brussel zich nu moeten laten testen en in quarantaine moeten", klinkt het.

Het gevolg voor jou als luisteraar is dat er alvast een week lang non-stop muziek zal te horen zijn op StuBru. Enkel Michèle Cuvelier en Fien Germijns presenteren 's ochtends en 's avonds hun programma's van thuis uit.

"De gezondheid van onze mensen staat natuurlijk voorop", reageert Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen. "We konden niet anders dan deze beslissing nemen, gezien de omstandigheden. We doen dit in het belang van de volksgezondheid en ik weet dat onze luisteraars hier alle begrip voor gaan opbrengen. Hopelijk kunnen we snel onze normale uitzendingen terug hernemen, want ons team is extra gemotiveerd bij de start van het nieuwe radioseizoen."