2018 Red Bull Study Club
Lifestyle
Things to do

Studeren wordt leuk dankzij de Red Bull Study Clubs

31-05-2018 17:56
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het is jammer, maar het is zo: de examens komen er weer. En dat betekent dat je dus weer in lange rijen aan moet schuiven om in een openbare ruimte te kunnen te studeren. Vol afleiding, irritante geluiden en veel te veel mensen. Zie je dat niet zitten? Dan zijn de Red Bull Study Clubs misschien iets voor jou!

Red Bull tovert Ampere in Antwerpen en Barvista in Leuven om tot coole studeerlocaties waar het voor één keertje muisstil zal zijn. Reden: zodat jij lekker in alle rust kan studeren! Dit kan in de ochtend, middag, avond óf in de nacht. De clubs blijven drie dagen lang 24/7 geopend voor alle studenten.

Omdat je natuurlijk niet 24 uur achter elkaar kan studeren, zijn de Red Bull Study Clubs ook voorzien van de nodige voorzieningen. Denk aan wifi, elektriciteit, healthy snacks en natuurlijk: een energylounge. Dat laatste is bedoeld voor je pauzes. Hier vind je een gaming area (inclusief VR gaming en tafelvoetbal), silent disco én kun je luisteren naar motivational speeches van dokter Jef Geys en wingsuit atleet en sport & motivatiepsycholoog Cédric Dumont.

De Red Bull Study Club in Antwerpen is geopend van 5 tot 7 juni. Een paar dagen later, van 11 tot 13 juni, kun je terecht in Leuven. Succes!