Studenten, februari wordt jullie maand ♥

Unnamed 1 6A8D931E8A7Ec708
News
School
28-01-2021 16:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Omdat studenten het in deze ondraaglijke periode allesbehalve gemakkelijk hebben, zetten we deze groep jongeren in februari in de spotlights. Er is nood aan afleiding en perspectief. En die gaan ze krijgen ook. Wij komen volgende maand met drie grote livestreams, we rakelen met ‘Student Confessions’ herinneringen op aan legendarische studentenfeesten en zenden de docureeks ‘American Universities’ uit. Studenten, deze is voor jullie.

Livestreams

Laten we beginnen bij de livestreams. Op 4 februari wordt de maand afgetrapt met het Grootste Studentfest Ooit, waarbij het einde van de examens worden gevierd met optredens van verschillende dj’s. Bekende TAGMAG-gezichten zijn aanwezig om de boel aan elkaar te praten.

Tien dagen later, op 14 februari - de dag waar veel mensen de liefde vieren, doen wij juist het tegenovergestelde. We komen met Lovestream, een anti-Valentijn livestream waarin insider Jaël Ost met verschillende gasten in gesprek gaat over liefdes en relaties.

Op 20 februari is het tijd om met de voetjes van de vloer te gaan tijdens de Après-ski livestream. Dj’s, maar ook Regi en Kat Kerkhofs komen langs voor een optreden.

Student Confessions

Naast het feesten hebben studenten in deze tijd ook behoefte aan een beetje luchtigheid. En precies om die reden komen we met ‘Student Confessions’, een reeks waarbij waargebeurde verhalen van studenten worden nagespeeld in een grappige setting. Dat gebeurt door niemand minder dan Nicolas Caeyers, Average Rob, Elodie Gabias, Jamie-Lee Six en Sarah-Lynn Clerckx.

De reeks was eerder al te zien via Streamz, maar is nu dus ook wekelijks op dinsdag (17u) te bekijken op het YouTubekanaal van TAGMAG en TAGMAG.news.

American Universities

And lost but not least: ‘American Universities’. Deze docu, een reeks bestaande uit acht minuten durende afleveringen, zoomt in op het studentenleven op verschillende Amerikaanse universiteiten. Van het befaamde Spring Break tot het fenomeen van sugar daddy’s waarbij jonge studenten oudere mannen gezelschap houden om zo hun studies te bekostigen: het komt allemaal voorbij.

‘American Universities’ is elke donderdag om 17u te zien op TAGMAG.news.