2019 Claudia Alley
Technology
Apps

Student mailt elke Claudia na links swipen op Tinder

22-01-2019 12:13
Geschreven door Carole Vink
Comment

Tinder, de app die je helpt bij het vinden van je ware liefde. Het is simpel: staat de persoon je aan, swipe je naar rechts, zo niet, naar links. Maar pas op, want als je per ongeluk naar de verkeerde kant swiped is de kans groot dat je deze persoon nooit meer terug zal zien.

Dit overkwam Hayden, de 18-jarige student aan de Springfield School (Missouri). Tijdens het tinderen kwam hij een Claudia tegen die naar de Missouri State University ging. Hij swipete haar naar links waarna hij direct veel spijt had. Hayden wou deze meid absoluut vinden.

Omdat hij enkel een voornaam en school had besloot hij een mail te sturen naar elke Claudia die naar deze universiteit ging. “Please message me back with ‘right’ or ‘left’ just so I know if you’re interested or not”, schreef Hayden in de mail. Daarbij vermeldde hij dat wanneer ze "Right" antwoordde, hij haar mee zou vragen op een donut-date.

Claudia Alley, dé Claudia waar hij naar op zoek was, deelde de mail op Twitter. We veronderstellen dat ze "Right" antwoordde want later bleek dat ze op deze donut-date waren gegaan. De tweet ging ook viraal met meer dan 24.000 retweets en het werd zelfs aangekondigd op de radio.