Streamz onthult bloedstollende trailer van 'Déjà-Vu'

Schermafbeelding 2021 03 04 Om 15 28 32
Entertainment
TV / streaming
04-03-2021 15:35
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Naast de vele bestaande titels die je op Streamz kan vinden, komt de streamingsdienst zo nu en dan ook met een eigen original. ‘Déjà-Vu’ is er daar een van. De fictiereeks met Natali Broods in de hoofdrol is vanaf 15 maart beschikbaar. In aanloop naar die datum wordt er nu alvast een trailer uitgebracht.

In ‘Déjà-Vu’ volgen we Florence Fierens (Natali Broods), een drukbezette carrièrevrouw en radio host. Met haar eigen ochtendshow op de radio bereikt ze een breed publiek en zet ze zich in voor gelijke rechten voor vrouwen. Haar leven komt echter helemaal op zijn kop te staan wanneer haar 15-jarige dochter Louise onverwacht overlijdt. Steeds meer blijkt dat Florences leven toch niet zo perfect verliep dan ze zichzelf voorhield. Pas als ze opnieuw oog in oog met haar levende dochter komt te staan, exact één maand voor haar dood, beseft Florence dat ze een tweede kans krijgt om haar verleden te herbeleven.

Naast Natali Broods voegen ook Xenia Borremans, Koen De Graeve en Willem De Schryver zich bij de cast om de hoofdrollen te vertolken. Andere gezichten die de reeks rijk is, zijn van Boris Van Severen, Janne Desmet, Clara Cleymans, Barbara Sarafian, Sven de Ridder en Lucas Van den Eynde.