Stien Edlund wordt nieuwe ambassadrice van ZEB For Stars

Schermafbeelding 2020 09 19 Om 10 26 44
Lifestyle
Fashion
19-09-2020 09:37
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Ze is pas negentien jaar oud, maar heeft nu al mega veel bereikt. Stien Edlund werd populair op TikTok, startte een succesvol YouTube-kanaal én bracht vijf collecties uit bij ZEB en ZEB For Stars. Vanaf dit najaar wordt er nog een leuk dingetje aan dit rijtje toegevoegd. Stien wordt ambassadrice voor ZEB For Stars!

De TikTok-ster is ontzettend blij met het nieuws. “Ik ben vanaf nu de nieuwe ambassadrice van ZEB For Stars, wat ik superleuk vind! En daarbij hoort natuurlijk ook een nieuwe collectie!”

De lijn bevat veel toffe kleuren, funny quotes en bakken girl power. De collectie is vooral geïnspireerd op de Amerikaanse high school cultuur en heeft een preppy college style. Dit zie je vooral terug in de typische university hoodies en baggy sweatshirts met teksten als ‘Boyish’ en de all time favorite ‘Be Yourself’.

Maar daar blijft het niet bij. Met empowering quotes als ‘Make Yourself Proud’ en ‘It’s All Good in the Sisterhood’ toont Stien hoe belangrijk het is dat meisjes en vrouwen elkaar steunen. De combo van deze sterke boodschappen en de speelse, winterse kleuren (zoals donkergroen, peachy pink en trendy bordeaux) maakt dat Stien een ijzersterke collectie vol star power voorschotelt. Het merendeel van de lijn bestaat uit organisch katoen.

De nieuwe kledingstukken zijn vanaf nu verkrijgbaar bij ZEB For Stars.