Star Wars-uitbreiding aangekondigd voor De Sims 4

De Sims X Star Wars
Technology
Games
30-08-2020 16:23
Geschreven door Nico De Greef
Comment

EA heeft 'Star Wars: Journey to Batuu' aangekondigd voor De Sims 4. De nieuwe uitbreiding neemt spelers mee naar een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan, op een planeet genaamd Batuu waar spelers zich kunnen aansluiten bij een van twee facties: het Verzet, geleidt door Rey, of de First Order, aangevoerd door Kylo Ren.

Beide facties vechten om de macht in Batuu, maar de acties van jouw Sim zullen bepalen wie er uiteindelijk wint. Door missies te voltooien voor een bepaalde factie kunnen spelers reputatiepunten verdienen waarmee ze de machtsbalans kunnen beïnvloeden. Effe genoeg van al dat vechten? Dan kun je ook nog gewoon de planeet gaan ontdekken, een praatje slaan met de locals of onderdelen en galactic credits verzamelen waarmee je je eigen lichtzwaard en droïd kunt bouwen om vervolgens andere Sims uit te dagen voor een sparring match. Hoe cool is dat?!

Dit en veel meer wacht op je in de nieuwe De Sims 4-uitbreiding 'Journey to Batuu', dat vanaf 8 september beschikbaar komt voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.