Star Wars Squadrons ontvangt verrassingsupdate met nieuwe content

Squadrons
Technology
Games
18-11-2020 21:34
Geschreven door Nico De Greef
Comment

EA Motive, de studio achter de recent uitgekomen videogame Star Wars Squadrons, heeft leuk nieuws: als bedankje voor alle positieve reactie's die ze hebben ontvangen sinds launch, brengt de ontwikkelaar binnenkort een verrassingsupdate uit voor alle spelers!

Op 25 november (dat is volgende week al) wordt een nieuwe map genaamd Fostar Haven aan de multiplayer mode van de game toegevoegd. De map zal zowel in de Battle Fleet als Dog Fight modus te spelen zijn. Ook worden vier nieuwe componenten voor starfighters toegevoegd, waaronder een Boost Extension Kit die je starfighter een flinke boost kan geven, en Ion Rockets, die erg nuttig kunnen zijn voor het breken van schilden.

Vervolgens worden in december twee nieuwe starfighters gelanceerd. De Empire krijgt er een nieuwe TIE Defender (type: fighter) bij, terwijl de New Republic de B-wing (type: bomber) aan hun ruimtevloot mag toevoegen.

Daarnaast zal het vanaf december ook mogelijk zijn om custom matches te organiseren. Dit zijn aangepaste wedstrijden waarin twee teams van maximaal vijf spelers het tegen elkaar kunnen opnemen. Spelers kunnen op deze manier hun eigen privé-matches opzetten of deelnemen aan publieke matches van andere spelers.

Star Wars Squadrons is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc. May the force be with you!