Star Wars: Squadrons krijgt eerste gameplaytrailer

Star Wars Squadrons Gameplay
Technology
Games
19-06-2020 20:30
Geschreven door Nico De Greef
Comment

EA heeft de allereerste gameplay onthuld van Star Wars: Squadrons, de eerstvolgende nieuwe Star Wars-game na de release van Star Wars Jedi: Fallen Order verleden jaar. EA toonde de gameplaybeelden vannacht tijdens hun jaarlijkse EA Play-evenement.

Voor vele Star Wars-fans is het een gekoesterde droom om op een dag zelf door de ruimte te vliegen en zich te ontpoppen tot een intergalactische held. Dankzij Star Wars: Squadrons wordt die wens binnenkort eindelijk (soort van) vervuld door de speler in de huid van een stoere ruimtepiloot te laten kruipen.

Als de aankondigingstrailer van maandag je nog niet heeft kunnen overtuigen om deze game te spelen, dan zal de gameplaytrailer dat (hopelijk) wél doen. De trailer onthult namelijk een heleboel verrassende dingen zien die we nog niet eerder wisten van de game zoals de aanwezigheid van tractor beams en space mijnen. En hebben we al vermeld dat de game ook met een optie komt om alle ruimtevaartuigen te personaliseren? Het is slechts één van de vele dingen die je kan doen in Star Wars: Squadrons.

De game verschijnt op 2 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Wie een VR-bril heeft, kan alles ook van begin tot eind ervaren in virtual reality. Pretty awesome.