'Star Wars Jedi: Fallen Order'-update voegt Battle Arena en meer toe

Cal Kestis
Technology
Games
04-05-2020 20:50
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Vandaag is het Star Wars Day (ook wel bekend als May the 4th) en dat wordt groots gevierd door Disney. Niet alleen werden vandaag een nieuwe live action-film én serie aangekondigd, maar Disney heeft ook een verrassing van formaat voor alle fans van 'Star Wars: Jedi Fallen Order'.

EA en Respawn, de ontwikkelaars achter de game, hebben speciaal voor Star Wars Day een nieuwe update uitgerold waarmee eindelijk New Game Plus en een Battle Arena-modus aan de game worden toegevoegd. Twee features waar fans al sinds de lancering van de game om smeken.

Spelers kunnen de Battle Arena-modus betreden door te mediteren op meditatie plekken in de game. In de modus kunnen spelers verschillende uitdagingen aangaan waaronder het opnieuw opnemen tegen eindbazen en het verslaan van golven aan vijanden. Als beloning voor het voltooien van deze challenges worden spelers beloond met nieuwe cosmetische skins voor BD-1. Wil je nog meer uitdaging? Dan kan je ook nog je eigen challenges creëren.

New Game Plus, tot slot, stelt spelers in staat om het verhaal van de game helemaal opnieuw te spelen zonder daarbij hun verzamelde cosmetics te verliezen. Ook kunnen spelers tal van nieuwe outfits vrijspelen waaronder een Inquisitor-outfit voor Cal en krijgen ze bovendien de mogelijkheid om met rode lightsabers te spelen.

Toegegeven, deze verrassing was er eentje die we absoluut niet zagen aankomen, maar is er zeker één die we met open armen verwelkomen. Hoogtijd om Jedi: Fallen Order weer vanonder het stof vandaag te halen!