Star Wars Jedi: Fallen Order draait beter op next-gen consoles na update

Jedi Fallen Order
Technology
Games
12-01-2021 21:03
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Ben jij één van de gelukkigen die al een PlayStation 5 of Xbox Series X heeft kunnen bemachtigen en ben je ook fan van Star Wars? Dan hebben we goed nieuws! EA heeft vandaag namelijk een nieuwe update uitgerold voor Star Wars Jedi: Fallen Order die ervoor zorgt dat de game beter draait dan ooit op next-gen consoles! Onder andere de framerate en resolutie hebben een flinke boost gekregen.

Zowel op PlayStation 5 als Xbox Series X/S is de game nu via backwards compatibility speelbaar in 60 fps (voorheen 45fps op PS5 en Series S) met een minimum resolutie van 1200p Op PlayStation 5 en een maximale resolutie van 2160p op Xbox Series X. Voorheen was dit slechts 810-1080p op PS5 en 1080p op Series X in performance modus.

Hoewel het hier niet om een volwaardige next-gen upgrade gaat zoals bijvoorbeeld Spider-Man: Remastered, een game die in 2018 uitkwam op de PS4 en in november opnieuw werd uitgebracht voor de PS5 met verbeterde graphics, resolutie en framerates, zijn we toch erg blij met deze update die nota bene gratis wordt uitgebracht. Elke kleine verbetering is tenslotte meer dan welkom.

Star Wars Jedi: Fallen Order volgt het verhaal van Jedi Padawan Cal Kestis, een van de laatste overlevenden van de Jedi-orde na de gebeurtenissen in Episode III: Revenge of The Sith. In een poging de Jedi-orde te herstellen, moet Cal zijn training voltooien terwijl hij de Empire en zijn dodelijke Inquisitors een stap voor probeert te blijven.

Star Wars Jedi: Fallen Order is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. De beste versie van de game speel je uiteraard op PlayStation 5 en Xbox Series X/S.