Spotten we hier een babybuikje bij vrouw Ed Sheeran?

2020 Ed Sheeran Cherry
Entertainment
Celebs
13-08-2020 17:15
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Wordt Ed Sheeran binnenkort dan écht papa? Langzaam maar zeker komt er steeds meer bewijs dat het gerucht lijkt te bevestigen. Zijn vrouw zou in verwachting zijn en nog deze zomer bevallen van haar eerste kindje met de zanger. Hoewel het koppel nog niet op de roddels heeft gereageerd, lijken nieuwe beelden meer duidelijk te maken dan duizend woorden.

Fotografen van The Sun hebben Ed en zijn grote liefde Cherry deze week gespot op een hockeyveld. Terwijl Ed langs de kant staat te kijken, is Cherry actief op het veld bezig. Hartstikke leuk natuurlijk, maar dat is niet waar onze aandacht naar uitgaat. Wie goed kijkt, spot een klein babybuikje onder haar zwarte trui.

“Ed en Cherry zijn in de wolken”, zei een bron eerder deze week tegen The Sun. “Ze zijn heel blij, maar hebben het rustig aan gedaan. De lockdown was het perfecte excuus om niet te vaak de deur uit te gaan, maar nu komt het moment dichterbij en de opwinding neemt toe. Ze vertellen het nieuws nu tegen vrienden en familie. Ze treffen de laatste voorbereidingen in het huis. De baby wordt later deze zomer verwacht.”