Spot de bus van Snelle en win tickets voor zijn show!

Snelle
Lifestyle
Things to do
24-10-2019 17:37
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Met ‘Reünie’ en de duetsingle ‘Lippenstift’ staat Snelle momenteel hoog genoteerd in de hitlijsten. We horen hem op zowat alle radiostations voorbijkomen en zijn succes wordt naar een steeds hoger level getild. Vandaag heeft hij zijn nieuwe album ‘Vierentwintig’ uitgebracht. Ben jij helemaal weg van zijn muziek? Zorg er dan voor dat je morgen zijn tourbus ziet rijden. Wie weet maak jij dan wel kans op 4 VIP-tickets én een meet&greet!

De bestickerde bus van Snelle doorkruiste afgelopen dagen al het land van onze noorderburen. Morgen, vrijdag 25 oktober, is het de beurt aan Vlaanderen. Het voertuig stopt om 10.00 uur in Antwerpen, om 13.00 uur in Leuven en om 15.00 uur in Hasselt. Snelle is zelf helaas niet aanwezig, maar zal via zijn sociale media wel tijdig weten waar de bus precies stilstaat.

Wie langsloopt, een foto maakt en die deelt op zijn of haar sociale media met de hashtag #snelle24, maakt kans op 4 VIP-tickets en een ontmoeting met Snelle tijdens een show naar keuze. En dat wil je, want zijn complete tour is al volledig uitverkocht. Als kers op de taart krijg je er trouwens ook nog een exemplaar van zijn nieuwe album bij, inclusief handtekening.