Sporza organiseert 'Blijf in uw kot!' Cup voor FIFA-fans!

Fifa Videogame
Technology
Games
18-03-2020 22:41
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Nu we allemaal binnen moeten blijven door de uitbraak van het coronavirus, hebben we vrije tijd in overvloed. Zoveel vrije tijd zelfs dat we ons na een paar dagen al hartstikke vervelen. Om ons tijdens deze moeilijk periode wat afleiding te bezorgen, organiseert Sporza een 'Blijf in uw kot!' Cup voor FIFA-fans. En er vallen tal mooie prijzen te winnen!

De online toernooien worden gespeeld op PlayStation 4 en vinden plaats vanaf maandag 23 maart tot en met zondag 19 april. Zowel professionele esporters als casual gamers, die minimum 18 jaar oud zijn, kunnen deelnemen aan de Cup en zullen worden ingedeeld in twee aparte categorieën (Amateurs en Pro-klasse) zodat alle deelnemers een gelijke kans op overwinning krijgen.

Om uit te maken wie kans maakt op een prijs, worden er lotjes uitgedeeld. Per spel dat je start, krijg je 1 lotje. Als je de top 16 beste spelers haalt, begint het aantal lotjes op te lopen. Hoe meer lotjes je verzameld hebt, hoe groter de kans op een van de vele prijzen zoals een spiksplinternieuwe gaming laptop van MSI of een draadloze hoofdtelefoon van het merk EPOS/Sennheiser. Helemaal te gek dus!

Inschrijven kan nu via https://sporza-blijfinuwkot.riv4l.com/nl/.

Zijn alle plaatsen volzet? Geen paniek. Elke maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag wordt er een nieuw toernooi georganiseerd en komen er weer nieuwe plaatsen vrij.

Moge de beste winnen!