Spin-off 'Riverdale' verschijnt vandaag

2019 Katy Keene
Entertainment
TV / streaming
06-02-2020 16:36
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het is 6 februari en weet je wat dat betekent? De première van de langverwachte spin-off van ‘Riverdale’ vindt vandaag eindelijk plaats!

‘Katy Keene’ is een combinatie van musical, comedy en drama. Het verhaal gaat over een meisje dat gespeeld wordt door Lucy Hale. Zij doet er alles aan om een succesvolle carrière in de modewereld te krijgen en moet daarnaast ook een balans zien te vinden tussen haar droombaan en haar liefdesleven. ‘Katy Keene’ speelt zich enkele jaren na ‘Riverdale’ af.

Behalve Lucy Hale speelt er ook een andere oude bekende mee in de serie: Ashleigh Murray. Zij heeft ‘Riverdale’ voorgoed verlaten en komt nu als haar personage Josie McCoy terug in ‘Katy Keene’.

Voor wie op Netflix al op zoek is naar de eerste aflevering: die zal je voorlopig nog niet kunnen vinden. ‘Katy Keene’ wordt vanaf vandaag in de Verenigde Staten uitgezonden bij The CW, maar de afleveringen op Netflix laten nog even op zich wachten. Als die er überhaupt al gaan komen. De streamingsdienst heeft daar nog niets over bevestigd.