Spin-off 'Gossip Girl' komt niet voor 2021

2020 Gossip Girl
Entertainment
TV / streaming
23-05-2020 13:06
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De spin-off van ‘Gossip Girl’ is de zoveelste show die wordt uitgesteld door de coronapandemie. De serie die eigenlijk in de herfst van 2020 zou verschijnen, laat nu tot minimaal 2021 op zich wachten. Dat meldt Vulture.

“De opnames waren nog niet eens begonnen”, zegt HBO Max-directeur Kevin Reilly. “Ze waren in pre-productie en klaar om te starten.” Het is nog niet duidelijk wanneer het project een zetje kan krijgen, maar zelfs als de opnames halverwege de zomer beginnen, zal de serie pas in 2021 in première gaan.

Het verhaal van de reboot blijft ongeveer hetzelfde als het origineel en speelt zich een aantal jaar later af. Een nieuwe generatie New Yorkse tieners zit op een privéschool in de Upper East Side. De serie gaat in op hoeveel sociale media en het landschap van New York in de afgelopen jaren is veranderd.

De cast bestaat uit Emily Alyn Lind, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez en Jason Gotay, samen met Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat en Zion Moreno. Kristen Bell is weer aan boord als de stem van Gossip Girl.