2018 Basketball Red Bull
Lifestyle
Things to do

Spectaculair street basket in hartje Antwerpen

25-07-2018 17:42
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Basketbal, coole dunks en 14 teams die zoveel mogelijk punten willen scoren. Je ziet het allemaal tijdens de finale van Red Bull Reign, die op 28 juli wordt gehouden op het Sint-Andriesplein Antwerpen. De hoofdprijs? Een ticket voor de wereldfinale in Washington D.C.!

Drie tegen drie, door de straat, voor de straat. Dat is zo’n beetje hoe het toernooi eruit komt te zien. Alles draait om offensief basketballen en zoveel mogelijk buckets scoren. Een wedstrijd winnen is niet het belangrijkste. Wat veel belangrijker is, is dat je zoveel mogelijk punten scoort over de verschillende games.

Basketbal Vlaanderen heeft er zin in. Wij geloven dat basketbal een middel is om je als individu verder te ontwikkelen. Teamwork, respect, succes, verlies, vriendschap en zoveel meer. De Belgische community wil méér basket in hun dagelijkse leven: in clubverband, 3X3 of met vrienden op een pleintje in de buurt. Red Bull Reign past perfect in die visie. En de kans om in Washington D.C. te gaan spelen is ongelooflijk. Voor de winnaars sowieso een droom die uitkomt!”

Wil jij er op zaterdag 28 juli bij zijn? Zorg er dan voor dat je tussen 19.00 uur en 23.00 uur op het Sint-Andriesplein in Antwerpen bent! Klik hier voor meer info.