Speciaal voor studenten: ga los op StuDay 2019!

C Gate15 Foto Jokko 3
Lifestyle
Things to do
22-09-2019 18:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De zomervakantie is voorbij, de herfst breekt aan en de scholen zijn weer begonnen. Duizenden studenten maken kennis met hun nieuwe studie en medestudenten. En hoe kun je dat beter doen dan op een feestje? StuDay is daar de perfecte gelegenheid voor.

Op 26 september vindt de 16de editie van StuDay plaats op Spoor Oost in Antwerpen. 20.000 bezoekers komen langs om tussen 13u30 en 22u zichzelf te vermaken met muziek, sport, cultuur, drank, food en heel veel gezelligheid.

Muziek

Er zijn in totaal vier stages. Op de Live Stage vind je artiesten als Gestapo Knallmuzik, Shht, Bombataz, Blow 3.0 en Jaguar Jaguar. De Urban Stage, hosted bij Vunzige Deuntjes, verwelkomt Masai, Black Mamba, Vunzige Deuntjes Sound System, IDALY (live), Jahwin en MANZ. Techno- en house-liefhebbers kunnen bij een derde stage losgaan bij Klaps, Djaxx x Feijen, Notoir, Avento x Kneiz en Dimitri Delava. En tot slot is er ook nog de Botsauto stage, waar je de artiesten DJ Borgerhout Casual, Jean Black ‘Magic’, Soixanteleuf (deluxe set), DJ Snackbar & De Partymix, DJ ChopstixXx en DJ Ri Doe terugvindt.

Sport

Als je even genoeg hebt van het dansen, kun je tussen 15u en 17u uur terecht in de Sportzone, waar dan de strijd om de StuDay Sports Trophy losbarst. Twintig ploegen nemen deel. Buiten de uren van de SST vinden open games plaats voor de individuele student. Ja, ook voor jou dus!

En meer!

Maar dat is nog niet alles, want je kan op StuDay ook volop genieten van cultuur, lifestylezones (je kan zelfs je haar laten vlechten of kleuren) en een gezellige foodmarket. Oftewel: dit evenement bevat alle ingrediënten voor een perfecte dag!

26 september is Spoor Oost in Antwerpen the place to be. Entree is geheel gratis!