SodaStream strikt Snoop Dogg voor overbrengen van krachtige boodschap

Sodastream Snoop Dogg Tvf Bottles Spirit
News
Climate
18-11-2020 09:05
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Geniet van de kleine, betekenisvolle dingen. Die krachtige boodschap wil SodaStream dit najaar meegeven. En hoe doe je dat op een succesvolle manier? Door Snoop Dogg bij je campagne te betrekken!

We kunnen voor de feestdagen helaas geen grote plannen maken dit jaar. In plaats daarvan blijven we thuis en proberen we optimaal te genieten van de kleine, maar betekenisvolle dingen in het leven. Dat het van groot belang is dat we dat ondanks alles blijven doen, weet ook SodaStream. Vandaar ook de campagne.

Net zoals SodaStream dat altijd doet, brengt het merk ook deze boodschap op een duurzame manier over. Zo wordt Snoop in een reclamefilmpje vergezeld door een geanimeerde zeeschildpad om mensen op te roepen de kleine omschakeling te maken naar herbruikbare voorwerpen voor een grote impact op onze planeet. Eén hervulbare SodaStream-fles kan tot duizenden plastic wegwerpflessen besparen.

Snoop laat in de campagne zien dat ook hij van de kleine dingen in het leven kan genieten. Zo bakt hij gemberkoekjes met zijn familie, vraagt hij zijn gasten tijdens een diner van hun digitale schermen af te blijven en drinkt hij - uiteraard - water dat afkomstig is uit een SodaStream-fles.

"Ik hou van mijn SodaStream, dus het was vanzelfsprekend om met hen samen te werken voor deze campagne. Ze maken een geweldig product en een groot verschil in de wereld. Ik ben blij om te helpen de liefde te verspreiden!", zegt Snoop Dogg.

"Bij SodaStream moedigen we mensen altijd aan om een positieve verandering te maken. Dit jaar hebben we er alles aan gedaan om een campagne op te zetten waar iedereen zich in herkent, een campagne over wat er écht toe doet", aldus Karin Schifter Maor, Global CMO bij SodaStream. "SodaStream is de ultieme kleine stap om afval van wegwerpplastic te verminderen, en Snoop Dogg is een geweldige partner om deze boodschap op een ludieke manier op grote schaal te helpen verspreiden.”