Snelle voelde zich ongemakkelijk bij rappen

2019 Snelle 2
Entertainment
Celebs
04-11-2019 15:07
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Snelle heeft het roer helemaal omgegooid. In een filmpje dat zijn doorbraak betekende, zei hij: ‘We gaan rappen en niet zingen’. Daar is hij inmiddels wel op terug gekomen. De artiest zingt tegenwoordig steeds meer en heeft daar een goede reden voor: hij vond rappen niet meer zo leuk. Dat vertelt hij in een interview met de Volkskrant.

“Ik vond het op een gegeven moment saai om drie minuten op een beat te rappen met van die typische hiphopsamples- en loops. Ik voelde me er ongemakkelijk bij en ik had het idee dat ik niets meer te vertellen had”, aldus Snelle. “Nu heb ik het plezier in rappen hervonden door meer als een singer-songwriter liedjes te maken en dan in het couplet 40 seconden te rappen.”

Goed, Snelle was dus even zijn inspiratie kwijt. Hoe komt dat dan? Heel simpel: omdat het té goed met het gaat. “Mensen vergeten vaak dat je inspiratie moet hebben om te rappen”, vervolgt hij. “Boos zijn werkt het best. Maar ik ben nooit meer boos, het gaat fantastisch goed met me, waar moet ik in hemelsnaam over rappen? Moet ik rappen dat ik hier een interview doe met de Volkskrant en dat ik een yoghurtje met fruit eet en een gemberthee drink? Daar gaat toch niemand naar luisteren?”