Snapchat-serie 'Two Sides' is de perfecte serie voor gebroken harten

Two Sides
Technology
Apps
29-08-2019 00:56
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Verliefdheid kan erg mooi zijn, maar ook erg pijnlijk. Vooral als je in je tienerjaren zit. En laat dat nu net zijn waar de nieuwe Snapchat-dramaserie 'Two Sides' over gaat.

De reeks, die speciaal voor mobiel werd gemaakt, volgt de levens van twee verliefde tieners, Jeremy en Chloe, die met elkaar breken en laat zien hoe ze daar elk op hun eigen manier mee omgaan. Hoe ze dat doen wordt op een unieke manier in beeld gebracht: beide personages worden namelijk tegelijkertijd op het scherm getoond in splitscreen-stijl. Kijkers kunnen op deze manier meteen alles tegelijkertijd volgen en hoeven niet te wachten tot Jeremy of Chloe weer in beeld zou komen.

De reeks bestaat uit tien korte afleveringen die allen zijn vernoemd naar de fases waarin koppels zich begeven na een liefdesbreuk. Zo heet de eerste aflevering radeloos en zijn er ook afleveringen die vernoemd zijn naar woede, afstand, confrontatie en vaarwel.

Wie de webserie wil bekijken kan dat door onderstaande Snapcode te fotograferen met de Snapchat-app. Heb je geen smartphone op zak? Dan kan je alvast de eerste 2 afleveringen ook bekijken op YouTube.