2018 Iphone Gsm Telefoon Muziek Mobiel
News
Bizarre

Slaap jij altijd met muziek? Lees dan dit even

06-03-2018 07:40
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Iedereen die met muziek aan gaat slapen, kent het wel: je valt nét rustig in slaap en dan komt er plots een iets te hard up-tempo nummer voorbij. Klaarwakker.

Het is natuurlijk hartstikke vervelend als een hard liedje je nachtrust verpest, maar gelukkig kan dat binnenkort verleden tijd zijn. Er bestaat namelijk een iPhone-trucje dat de muziek kan laten stoppen als je in slaap valt.

Hoe werkt het? Zet om te beginnen een playlist aan waarmee je normaal gesproken graag in slaap valt. Ga vervolgens naar de klok-app en klik op ‘timer’. Ga naar ‘Als timer eindigt’ en scroll helemaal naar beneden. Stel ‘stop afspelen’ in.

Gedaan? Dan kun je nu invoeren hoe lang de muziek aan mag blijven. Val je normaal gesproken na een halfuur in slaap? Vul dan 30 minuten in. Als de timer stopt, dan stopt ook automatisch de muziek. Handig hè?!

De app werkt volgens NSMBL overigens alleen als je gebruik maakt van Spotify of van je iPhone’s Music app. Het is daarnaast ook belangrijk dat je de laatste versie van iOS op je telefoon hebt staan.