Singles gaan uit de kleren voor nieuwe datingshow

Udk S1 Visual 001
Entertainment
TV / streaming
13-01-2021 14:14
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Twee vreemden, één bed, dertig minuten, geen kleding. Dat is in een notendop waar een nieuwe datingshow van VTM 2 om draait. In het programma ‘Uit De Kleren’ geven vijftig Vlaamse singles zich letterlijk bloot op hun eerste date.

De vrijgezellen kennen elkaar niet, maar duiken toch al halfnaakt met elkaar het bed in. Dat is namelijk precies wat de datingshow van hen verwacht. Aan de hand van persoonlijke vragen en fysieke opdrachten leren ze elkaar op een korte en vooral intense manier kennen.

De dates beginnen op een plek waar ze normaal gesproken eindigen: in bed. Ze kleden elkaar stapsgewijs uit tot ze niets anders dan een simpel setje ondergoed dragen. Spannend? Ja. Doeltreffend? Zeker. Want wie naakt op date gaat, kan niets verbergen. En dat zorgt voor uiteenlopende, ontwapende reacties: soms verlegen, soms expliciet.

Na het halfuur durende afspraakje beslissen de singles of ze bij elkaar in bed willen blijven liggen, of elk hun eigen weg gaan. Met kleren. Het programma is vanaf 26 januari iedere dinsdag om 21.35 uur te zien bij VTM 2.