Simone deelt laatste emotionele Instagrampost, Zach reageert

2020 Zach Simone Temptation Island Instagram
Entertainment
TV / streaming
07-06-2020 07:44
Geschreven door Christophe Moons
Comment

'Temptation' Simone heeft het op Instagram nog een laatste keer over haar (intussen) ex Zach. De Nederlandse schone is in een erg open post bijzonder beleefd, wenst Zach zelfs het beste én benadrukt nog een keer dat ze "ECHT" een koppel waren.

"Over Zach en mij wil ik verder niet veel meer kwijt. Het enige wat ik kwijt wil is dat wij een ECHT koppel waren, eentje met een gebruiksaanwijzing (zoals vele relaties). Ik voelde constant de strijd tegen mijn twijfels binnen de relatie, die achteraf niet voor niets bleken te zijn (dit gevoel heb ik nooit kunnen beschrijven tot nu). Onze karakters pasten totaal niet bij elkaar en spraken dezelfde taal niet in mijn ogen. Beiden op zoek naar iets in de liefde wat wij elkaar nooit hebben kunnen bieden, mede door de verschillende levensfases waar we ons beiden in bevinden. Zonde, maar het loslaten voelt nu als een opluchting. Ik neem het tot mij, ik leer ervan en ga verder... Het ga je goed Zachy, ik gun jou nog altijd het beste! (Goodbye Tom & Jerry feelings)"

Zach reageert

Tussen de comments: steunbetuigingen van o.a. Elke en Melissa én een reactie van Zach himself.

"Succes verder, ik ben trots op je. Dankjewel voor alle liefde en mooie momenten, het mooie avontuur dat we samen beleefd hebben, alle mooie reisjes die we gemaakt hebben, de onvergetelijke herinneringen met jou samen. Dankje om er vaak te zijn als ik je nodig had."

Eind goed, al goed?