Shocking: Chrissy Teigen deelt foto’s van miskraam

2020 Chrissyteigen Miskraam
Entertainment
Celebs
01-10-2020 08:12
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Het is de grootste angst van iedere ouder-to-be, je ongeboren kindje verliezen door een miskraam. Het overkwam ook Chrissy Teigen en haar man John Legend. Zij verloren zopas hun derde, nog ongeboren, kindje na een miskraam. Chrissy postte het emotionele bericht op haar Instagram.

Chrissy werd in het ziekenhuis opgenomen na enkele complicaties: “Ik mag niet rondlopen. Ik mag alleen naar de wc, zelfs niet naar de douche. Platte rust.”

Jammer genoeg verloor Chrissy die nacht ook haar ongeboren kindje: “We zijn in shock. Dit is pijn die we nog nooit eerder gevoeld hebben. Zelfs na ontelbare bloedtransfusies konden we ons zoontje niet de vloeistoffen geven die hij nodig had om te overleven.”

“Normaal beslissen we pas erg last minute over de naam van onze kinderen, maar om één of andere reden begonnen we hem Jack toen noemen tijdens de zwangerschap. Voor ons zal hij dus altijd Jack blijven. Hij heeft hard gevochten om deel uit te kunnen maken van onze familie. Hij zal altijd bij ons zijn. Lieve Jack, het spijt me dat de eerste momenten van je leven zoveel complicaties met zich meebrachten. Sorry dat we je niet konden geven wat je nodig had. We zullen altijd van je houden.”

“We zijn enorm dankbaar voor het leven dat we hebben, en voor onze twee kinderen: Miles en Luna. Maar niet elke dag kan gevuld zijn met zonneschijn. Op deze donkere dag zullen we hard huilen, maar we zullen ook harder van elkaar gaan houden. En we slaan ons er doorheen.”