Shocking: 10-jarig jongetje vermoord door ouders omdat hij homo was

2018 Anthony Alvalos
News
News
09-07-2018 17:35
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

De Amerikaanse staat Californië staat momenteel even in rep en roer door de dood van een schattig 10-jarig jongetje. “Anthony Avalos stierf omdat hij homo was” staat er te lezen in de lokale kranten en nieuwssites. De 10-jarige Anthony overleed eind juni nadat hij gefolterd werd door zijn eigen ouders.

Hij werd gevonden onderaan de trap in zijn ouderlijk huis met veel schaafwonden, sneden en kneuzingen over zijn hele lichaam. In het ziekenhuis hebben ze nog geprobeerd hem te reanimeren, maar een dag later stierf de kleine Anthony. Het leek in het begin om een ongeluk te gaan, maar later bleek dat zijn ouders een grote rol speelden in het verhaal. Het was namelijk niet de eerste keer dat Anthoiny werd gespot met kneuzingen en verwondingen. Het zou zelfs al de 12e keer zijn dat de politie de foltering van Anthony kwam vaststellen. Volgens getuigenissen van buren en familie zou de kleine Anthony lelijk toegetakeld zijn doordat hij homo was. Zijn ouders hadden immers een grote afkeer van homo's en konden het niet aan dat hun zoon liever met poppen speelde en meer meisjesvrienden had dan jongens.

Anthony werd meerdere malen op zijn hoofd gegooid. Soms zelfs tegen meubels aan. Hij werd geslagen met een riem en een touw, moest pikante saus eten en mocht niet naar het toilet gaan. Op momenten dat hij het bewustzijn verloor, kreeg hij ook geen medische hulp. Zijn moeder en stiefvader lieten hem op de grond liggen tot hij weer bijkwam.

Hoe het nu verder zal moeten met de ouders, moeten de Amerikaanse rechters beslissen, maar hun vonnis zal niet mals zijn… Ooit werd er zelfs een doodvonnis uitgeschreven voor een man die zijn zoon om het leven bracht om zijn geaardheid.