Shawn Mendes werd vroeger gepest vanwege zangtalent

2018 Shawn Mendes
Entertainment
Celebs
24-06-2019 16:08
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Nu zouden veel fans (bij wijze van spreken) een moord doen voor het zangtalent van Shawn Mendes. Maar vroeger, toen de artiest nog niet zo populair was, was dat een ander verhaal. Hij werd gepest.

Op Instagram doet Shawn zijn emotionele verhaal. In 2014 postte hij één van zijn eerste covers op YouTube. "Ik liep op school door de hal en een groepje oudere jongens begon naar me te roepen dat ik voor ze moest zingen. Ze deden dat op een verschrikkelijke manier", vertelt de zanger. "Ik had het gevoel dat ik een grap was, dat wat ik deed stom en fout was."

Ondanks de pesterijen was Shawn ook blij. Blij met zijn vrienden en familie. "Wat er ook gebeurde, ze lieten me nooit stoppen te doen wat ik graag wilde doen, alleen omdat iemand anders het stom vond."

Shawn wil al zijn fans een belangrijke boodschap meegeven: geef nooit op. "Ik weet dat het niet gemakkelijk is en ik vraag je niet om op de ene op de andere dag je leven te veranderen, maar ik wil dat je weet dat hoe oud je ook bent, wie je ook bent, waar je ook vandaan komt... Je verdient het om je hart te volgen. Ik ben er voor je."