Shawn Mendes heeft (weer) een nieuwe tattoo

Shawn Mendes
Entertainment
Celebs
14-11-2019 19:02
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Shawn Mendes houdt van tattoos. De zanger heeft er al een zevental op zijn lichaam staan en heeft er voor de gelegenheid nu nog eentje laten bijzetten. Dat deed hij samen met zijn 22-jarige Cubaans-Amerikaanse vriendinnetje Camila Cabello.

We horen je al naar je scherm roepen: OMG, matching tattoos?! Nope. De twee tortelduifjes kozen om elk een kleine betekenisvolle inkttekening te laten zetten. Zo liet onze boy Shawn achter zijn rechteroor een kleine letter 'A' tatoeëren als verwijzing naar zijn jongere zus Aaliyah. (Hoe schattig!)

Voor Camila was het bezoekje aan de tattooshop al wat meer spannend, want het was voor de zangeres de allereerste tattoo ooit die ze ging laten zetten. Haar keuze viel uiteindelijk op een mysterieuze quote uit een film van de jaren negentig, genaamd 'Shakespear in Love', die ze vervolgens deskundig op de binnenzijde van haar pink liet vereeuwigen.

Het duo ging voor hun nieuwe inktwerkjes langs bij de beroemde Californische artiest Kane Navasard, de man die ook verantwoordelijk is voor het plaatje van pokémon Eevee op de arm van Ariana Grande.