2017 Mcdonalds Burger Eten
Lifestyle
Food

Sharing is caring: McDonald's komt met Mega ShareBox

28-02-2018 18:12
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Ontzettend veel honger of heb je zin om met een groepje mensen samen te gaan eten? Dan kun je terecht in de McDonald’s in Nieuw-Zeeland. Daar verkopen ze namelijk een Mega Sharebox.

Sharing is caring, zeggen ze regelmatig. En daar heeft de MacDo aan de andere kant van de wereld gehoor aan gegeven. De Mega Sharebox bestaat uit twee Big Macs, twee McChickens, twee Cheeseburgers, vier medium friet, vier medium frisdrank en vier Sundaes. Gemaakt voor vier personen (of twee, als je echt heel hongerig bent).

Je betaalt veertig ekkies voor de achttien verschillende producten. Maar er is ook een kleinere box van 30 dollar. Deze bevat twee Big Macs, één McChicken, één Filet-o-Fish, één bakje met zes McNuggets, twee medium friet, twee kleine friet en vier medium frisdrank. Voor de wat kleinere eter.

Is dat nog steeds te veel? Ga dan gewoon voor de Classic ShareBox met één Big Mac, één cheeseburger, één Quarter Pounder, één McChicken, twee kleine friet, twee medium friet, twee kleine frisdrank en twee medium frisdrank.

Enige domper aan dit geweldige idee: de Share Boxes zijn niet in ons land verkrijgbaar. Bummerrrr.