2018 Kevin Shelly
Entertainment
TV / Netflix

Sekstape Kevin ('Temptation') en Shelly ('Ex On The Beach') gelekt

11-03-2018 15:03
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Na de vechtpartij van vrijdagavond in de Overpoort in Gent, krijgen we steeds meer details te weten van hoe de vork in de steel zit.

Kevin besloot om na een photoshoot die hij deed met Shelly (die we nog kennen van ‘Ex On The Beach’) even met haar de bloemetjes buiten te zetten in de Overpoort.

Hoewel Kevin volgens velen in een relatie zou zitten met verleidster Chloë uit ‘Temptation’, zou hij seks hebben gehad met Shelly. En ja hoor, daar zijn beelden van! Kevin filmde namelijk hun hele vrijpartij. Ze verbleven trouwens op hotel, in een echte SM-kamer! :o

Die sekstape wordt nu meer en meer verspreid, waardoor Shelly niet zo blij is. Ze zou kwaad zijn op Kevin omdat hij opzettelijk de beelden zou gelekt hebben...

Wél zullen de twee vast model worden voor het merk Lion du Para waar ze een shoot voor deden, dus ze gaan nog vaak moeten samenwerken in de toekomst. 

De sekstape zou volgens de bron al de ronde doen, maar we hebben hem zelf nog niet met eigen ogen gezien. We houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen!