2017 Justin Bieber Selena Gomez
Entertainment
Celebs

Selena Gomez verdrietig om Justin Bieber

28-08-2018 18:59
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het zal je niet ontgaan zijn, maar Justin Bieber heeft wilde toekomstplannen met Hailey Baldwin. The Biebs heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd en heeft zelfs al een nieuw huis gekocht in Canada. Leuk voor hen, iets minder leuk voor Selena Gomez.

Vorige week schreven we al over Justins nieuwe huis. Hij betaalde zo’n vijf miljoen dollar voor een enorme villa aan een meer in Toronto. Het landgoed bevat een eigen paardenrenbaan, vier slaapkamers, zes badkamers, drie openhaarden, een bioscoop en een gamekamer.

Selena is volgens een bron van Hollywood Life in tranen. Ze hoopte dat zij degene zou zijn met wie Justin een toekomst op zou bouwen. “Nog niet zo lang geleden hoopte Selena dat zij en Justin ergens op het platteland een huis zouden kopen, ver weg van de drukte van Hollywood”, aldus de insider. “Ze droomde ervan om een gezinnetje te stichten in een groot huis bij een meer en nu doet hij dat met iemand anders. Dat doet pijn. Justins nieuwe huis is een teken voor Selena dat Justin een toekomst aan het opbouwen is met Hailey.”