2017 Selena Gomez
Entertainment
Celebs

Selena Gomez over therapie en nieuw album

25-04-2019 08:57
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Selena Gomez werd al op jonge leeftijd beroemd en heeft in de afgelopen jaren veel meegemaakt. Ze moest een break-up doorstaan met Justin Bieber, ze kreeg een niertransplantatie en ze werd opgenomen in een kliniek na een emotionele breakdown. Het enige ding dat haar daar doorheen heeft geholpen, is therapie. En dat werkt goed, vertelt de zangeres volgens People.

“Ik geloof in therapie”, aldus Selena. “Ik zou willen dat ik veel dingen anders had kunnen beleven. Therapie is een van de meest belangrijke dingen om jezelf te leren kennen. Ik zeg daarmee niet dat iedereen in de wereld het zou moeten proberen, maar ik denk wel dat het mij heeft geholpen om mezelf en mijn jeugd te leren begrijpen.”

Inmiddels gaat het alweer stukken beter met Selena en gaf ze onlangs zelfs een verrassingsoptreden weg op Coachella. Daar onthulde ze dat ze eind dit jaar een nieuw album uit zal brengen. “Toen ik aan deze plaat werkte, wilde ik dat het helemaal van mij zou zijn. Ieder liedje is een verhaal dat ik heb meegemaakt.”