Mistletoe
Lifestyle
Sex

Sekstips: koppels worden gek van dit geile kerststandje

02-12-2018 18:16
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Op zoek naar een manier om de temperatuur (of je seksleven) een boost te geven tijdens de koude winterdagen? Dan hebben we goed nieuws voor koppels die graag experimenteren, want het volgende kerst-geïnspireerde seksstandje is er eentje die je àbsoluut niet wil missen.

Wie z'n lief graag wil verrassen met een vroegtijdige kerstsfeer in de slaapkamer adviseren we om eens het 'mistletoe'- (of maretak) standje uit te proberen. Bij dit standje staan beide partners rechtop, wat op zich al een hele verandering is in vergelijking met de meeste standaard seksposities. Om het standje succesvol uit te voeren, hoort de man tegen een muur te staan voor ondersteuning en tilt de andere partner zijn/haar been omhoog tot op heuphoogte, wat de weg vrijmaakt voor een diepe penetratie. De armen om elkaar heen slaan of je been rond de heup van je partner (die tegen de muur staat) slaan, kan eventueel zorgen voor extra balans. Hoewel dit seksstandje misschien rustig lijkt en je er meer concentratie voor nodig hebt, kunnen koppels er maar niet genoeg van krijgen. Waarom? Dat moet je zelf maar uitzoeken ;)

Is er groot lengteverschil tussen jou en je partner? Dan kan de kleinste partner eventueel gebruikmaken van een kastje of opstapje om op gelijke hoogte te komen.

Hoe het 'mistletoe'-standje uitgevoerd hoort te worden: