Seizoen 2 van zombieserie 'Kingdom' verschijnt in maart op Netflix

Kingdom Seizoen 2
Entertainment
TV / streaming
25-09-2019 19:46
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Begin dit jaar pakte Netflix uit met een eigen zombieserie (en tevens allereerste Koreaanse productie) genaamd 'Kingdom' om onrechtstreeks te concurreren met AMC's The Walking Dead. De originele reeks werd al snel een hit op de streamingdienst en meteen werd duidelijk gemaakt dat er ook een tweede seizoen in de maak was.

De Filipijnse tak van Netflix heeft nu bekend gemaakt wanneer we eindelijk met dat tweede seizoen aan de slag kunnen: vanaf maart kunnen fans kijken naar het vervolg op Netflix.

'Kingdom' gaat over een kroonprins (gespeeld door Ju-Ji-Hoon) die op zelfmoordmissie wordt gestuurd om een mysterieuze plaag in het land te onderzoeken. Wanneer plots de doden weer tot leven komen, moet de prins alles op alles zetten om zijn koninkrijk proberen te redden van een niet te stoppen epidemie.

In het eerste seizoen werd ontdekt dat zombies enkel 's nachts tot leven kwamen en geen zonlicht leken te verdragen. Aan het eind van het seizoen kwam echter aan het licht dat ze de zon wél kunnen verdragen maar niet tegen warme temperaturen kunnen. Helaas voor het koninkrijk staat koning winter voor de deur...