Scrat's Nutty Adventure ziet eruit als een leuke platformer

Scrats Nutty Adventure Gameplay
Technology
Games
16-10-2019 19:20
Geschreven door Nico De Greef
Comment

De eerste gameplaybeelden van Ice Age: Scrat's Nutty Adventure zijn een feit. Na het teasen van de game met enkele plaatjes, heeft Outright Games, de ontwikkelaar van het spel, nu ook de eerste bewegende beelden online gegooid.

In de beelden is te zien hoe de speler het komische sabeltand-eekhoorntje Scrat (die we natuurlijk kennen van de Ice Age-films) bestuurt. Scrat is zijn dierbaarste bezit, de eikel, kwijtgespeeld en onderneemt een epische missie doorheen een gevaarlijke prehistorische wereld om zich te herenigen met zijn grote liefde. Dat kan alleen door mystieke relikwieën te verzamelen die verborgen liggen in de wereld.

De game speelt en ziet eruit als een simpele, maar o zo leuke platformer. Punten scoren doe je makkelijk door de vele paarse kristalletjes te verzamelen die je op je pad tegenkomt of door kisten open te breken en vijanden te verslaan. Ook boss battles en omgevingspuzzels, hoewel eenvoudig, zijn er in overvloed om spelers extra uitdagingen te bieden.

Scrat's Nutty Adventure laat gelukkig niet lang meer op zich wachten. De game komt namelijk al deze vrijdag, op 18 oktober, uit voor PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.